• USD 32,25
  • EUR 35,27
  • ALTIN 2.519,43
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.280

dolandırıcı Haberleri

dolandırıcı haberleri ve güncel dolandırıcı gelişmeleri, dolandırıcı ile ilgili tüm video, dolandırıcı fotoğrafları ve dolandırıcı haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Adana merkezli 4 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 35 şüpheliden 18'i tutuklandı.

GÜNCEL

Malatya merkezli 8 ilde gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına şüphelilerden 3'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GÜNCEL

İzmir merkezli 3 ilde hacker ve dolandırıcılık şebeklerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 11 şüpheli yakalandı.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik düzenlenen operasyonlarda 127 şüphelinin yakalandığını belirtti.

GÜNCEL

Malatya'da bir kişi, sosyal medya hesabı üzerinden tanıştığı ve buluştuğu kişinin kendisini 360 bin TL dolandırdığını iddia etti. Olayla ilgili...

GÜNCEL

Kocaeli merkezli bir turizm acentesine umreye gitmek için başvuruda bulunan 400 kişi yaklaşık 10 milyon TL dolandırıldı.

GÜNCEL

Şırnak merkezli 16 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 32 zanlıdan 9'u tutuklandı.

GÜNCEL

İletişim Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Savunma Sanayii Başkanlığı logoları kullanılarak yapılan dolandırıcılık girişimlerine ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 13 ilde düzenlenen operasyonda, 110 kişiyi dolandıran 48 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

GÜNCEL

Kocaeli merkezli 11 ilde sahte ilanlarla ve çağrı merkezleri aracılığıyla ürün satma vaadinde bulunup, dolandırıcılık yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 52...

GÜNCEL

İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen "Sibergöz-31" operasyonlarında kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 18 şüpheli yakalandı.

GÜNCEL

Diyarbakır ve İstanbul'da oto dolandırıcılığı yaptığı belirtilen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 20 şüpheli tutuklandı.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu