• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.999

ermenistan Haberleri

ermenistan haberleri ve güncel ermenistan gelişmeleri, ermenistan ile ilgili tüm video, ermenistan fotoğrafları ve ermenistan haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


DÜNYA

Azerbaycan ile Ermenistan, 1. Karabağ Savaşı’nda Ermenistan tarafından işgal edilen 4 köyün Azerbaycan’a iade edilmesi için protokol imzalandı.

DÜNYA

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan, "barış anlaşmasını" görüşmek üzere bir araya geldi.

DÜNYA

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Ermenistan’ın talebi üzerine Ermenistan’da 2020’de bazı bölgelere konuşlandırılan Rus güçlerinin geri çekilmesi konusunda mutabakata varıldığını duyurdu.

DÜNYA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, başkent Moskova'da görüştü.

DÜNYA

Azerbaycan-Ermenistan sınırına, sınırlandırma kapsamında 40 sınır taşı yerleştirildi.

DÜNYA

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan, 10 Mayıs'ta Kazakistan'ın Almatı şehrinde bir araya gelecek.

DÜNYA

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki barış anlaşması müzakerelerin, Kazakistan'da yapılacak.

DÜNYA

Azerbaycan ve Ermenistan arasında devam eden sınır belirleme çalışmalarının yüzde 35’inin tamamlandığı belirtildi.

DÜNYA

Azerbaycan-Ermenistan sınırına belirleme kapsamında 20 sınır taşı yerleştirildi.

Gündem

24 Nisan’ın Birinci Dünya Savaşı sırasında İttihat ve Terakki Hükümetinin İstanbul’daki Ermeni aydınlarını tutuklamaya başlaması ile Tehcir uygulamasının başladığı gün...

Gündem

Dışişleri Bakanlığı, 30 yıldır işgal altında bulunan dört köyün Azerbaycan’a iadesi ve delimitasyon çalışmalarının devamı konusunda varılan uzlaşmayı memnuniyetle karşıladı.

DÜNYA

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Azerbaycan ve Ermenistan'ı ilişkileri normale döndürmek için tüm sorunları çözmeye çağırdı.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu