• USD 32,24
  • EUR 34,96
  • ALTIN 2.408,76
  • BİST100 10.400
  • BTC 67.945

Gustavo Petro Haberleri

Gustavo Petro haberleri ve güncel Gustavo Petro gelişmeleri, Gustavo Petro ile ilgili tüm video, Gustavo Petro fotoğrafları ve Gustavo Petro haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


DÜNYA

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, ülkesindeki siyonist rejim yanlısı gazetecileri, Gazze konusunda "ikiyüzlü" davranmakla suçladı.

Filistin

Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS), Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro'nun, siyonist rejim ile diplomatik ilişkileri keseceğini duyurmasını memnuniyetle karşıladı.

Filistin

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, Uluslararası Adalet Divanının (UAD) siyonist işgal rejimine karşı soykırım davasında aldığı kararı "İnsanlığın zaferi" olarak nitelendirdi.

Filistin

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, "Gazze halkına karşı Netanyahu'nun devasa katliamı, doğrudan bombalamalarla gerçekleşti" dedi.

DÜNYA

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, işgalci rejimin hava saldırısında biri El Cezire muhabiri Vail ed-Dahduh'un oğlu olmak üzere 2 gazetecinin...

Filistin

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, "Gazze Şeridi'nde 108 gazeteci, evlerine atılan bombayla öldürüldü" ifadesini kullandı.

Filistin

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, Filistin halkına destek için sanatçılardan ülkesinde konser vermeleri çağrısında bulundu.

Filistin

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, "Savaş suçlusu, dini, ideolojisi veya milleti ne olursa olsun yargılanmalı ve hapsedilmelidir." dedi.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu