• USD 32,25
  • EUR 34,86
  • ALTIN 2.432,06
  • BİST100 10.269
  • BTC 62.599

Hırsızlık Haberleri

hırsızlık haberleri ve güncel hırsızlık gelişmeleri, hırsızlık ile ilgili tüm video, hırsızlık fotoğrafları ve hırsızlık haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Kesinleşmiş 18 yıl hapis cezası kaydı bulunan U.Ş. nin Ağrı'da olduğu bilgisi üzerine yürütülen çalışmada hükümlü polis ekiplerince yakalandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde bir çiftlikten cep telefonu ve televizyon çalan 2 kişi, jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

GÜNCEL

Bursa’nın İnegöl ilçesinde taksi durağına müşteri olarak gelen şahıs telefon çaldı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

ŞANLIURFA

Son dönemde yaşanan hırsızlık, balkondan ve pencere düşme olayları, vatandaşları demir korkuluklara yöneltti. Can ve mal güvenliğini sağlamak isteyen vatandaşlar,...

EĞİL

Diyarbakır'ın Eğil ilçesine bağlı Yatır köyü yakınlarındaki bir piknik alanında yaşanan olayda, 16 araç hırsızların hedefi oldu.

GÜNCEL

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde yaşanan olayda, bir kadının çantasından cep telefonunun çalındığı iddiasıyla bir şüpheli tutuklandı.

GÜNCEL

Jandarmanın Titiz Çalışması Sonucunda 28 Faili Meçhul Olay Aydınlatıldı.

GÜNCEL

Gaziantep'te meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İncilipınar...

GÜNCEL

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 8 ev, iş yeri ve araçtan hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheli, Jandarma ekiplerince yakalanarak tutuklandı.

MARDİN

Mardin’in Nusaybin ilçesinde bir market sahibi taziyeye gittiği sırada, markete giren hırsız masanın üzerindeki telefonu alıp kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik...

GÜNCEL

Kayseri’de, cami tuvaletlerinden musluk ve musluk bataryası çalan iki kişiye 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu