• USD 32,22
  • EUR 34,78
  • ALTIN 2.456,90
  • BİST100 10.341
  • BTC 62.899

hırsızlık Haberleri

hırsızlık haberleri ve güncel hırsızlık gelişmeleri, hırsızlık ile ilgili tüm video, hırsızlık fotoğrafları ve hırsızlık haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Kurulum aşamasındaki konteynerlerden 39 adet termosifon çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda, 2 şüpheli şahıs çaldıkları termosifonlarla birlikte yakalanarak gözaltına...

GÜNCEL

Diyarbakır'da hırsızlık ile yağma suçlarından aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 firari, düzenlenen operasyon neticesinde yakalandı.

GÜNCEL

Elazığ merkezde bulunan bir okula ait malzeme çalan 3 şüpheli suçüstü yakalanarak tutuklanıp cezaevine gönderildi.

GÜNCEL

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından çaldığı arı kovanlarını bağ evinde saklayan şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

GÜNCEL

Yakınlarının düğününe gittikleri sırada evlerine giren ve içinde toplam değeri 1 milyon 500 bin TL para, altın olan kasayı çalan...

GÜNCEL

Bursa'da hakkında hırsızlık suçundan aranan ve 98 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Nehir K. Yakalandı.

GÜNCEL

Merkez Yeşilyurt'ta bir iş yerinden hırsızlık yapan bir şahıs, yapılan çalışmanın ardından yakalanarak gözaltına alındı. İfade işlemlerinin ardından adli makamlara...

GÜNCEL

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bir dükkana giren hırsızlar, televizyon çaldı.

GÜNCEL

Adıyaman Yeşilyurt Mahallesi Hısn-ı Mansur Caddesi üzerinde bulunan evin bahçesinden motosiklet çalan şahıslar yakalandı.

GÜNCEL

Malatya’da çalınan iş makinesini dron yardımı ile saklandığı arazide kısa sürede bulunurken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

GÜNCEL

Adıyaman'ın Besni ilçesinde çok sayıda suç kaydı bulunduğu tespit edilen ve hırsızlık yaptığı tespit edilen iki kişi yakalandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, aile sağlığı merkezinde hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu