• USD 32,22
  • EUR 35,31
  • ALTIN 2.523,56
  • BİST100 10.644
  • BTC 67.020

jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Diyarbakır'da Bizans, Asur ve Roma dönemlerine ait tarihi sikke ve objeler düzenlenen operasyon neticesinde ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNCEL

Diyarbakır'da hırsızlık ile yağma suçlarından aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 firari, düzenlenen operasyon neticesinde yakalandı.

GÜNCEL

Şırnak'ta PKK/YPS'ye yapılan operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNCEL

Van İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda 101 araç trafikten men edildi.

GÜNCEL

Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında Bingöl Merkez’de 5 kilogram esrar ele geçirildi.

GÜNCEL

Mardin İl Jandarma Komutanlığınca, Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 2 farklı adrese yapılan operasyonda 1 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

GÜNCEL

Adıyaman'daki bir düğünde havaya ateş açan şahıs, İl Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltına alındı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde arazi anlaşmazlığı olayına ilişkin ahır içerisinde yapılan aramada silah ve mühimmat ele geçirildi.

GÜNCEL

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 192 kilogram toz esrar ele geçirildi.

GÜNCEL

Adıyaman'da geçtiğimiz günlerde motosikleti çalınan şahsın haber vermesi üzerine başlatılan incelemeler sonucu hırsızlık olayına karışan kişi yakalanırken, çalıntı motosiklet ise...

GÜNCEL

Diyarbakır'da kasten adam öldürme, uyuşturucu satışı ve parada sahtecilik gibi farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 8 firari düzenlenen operasyonlar...

GÜNCEL

Diyarbakır'da DEAŞ'a yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu