• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100
  • BTC 66.999

Kongo Haberleri

kongo haberleri ve güncel kongo gelişmeleri, kongo ile ilgili tüm video, kongo fotoğrafları ve kongo haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


DÜNYA

Kongo'nun Kuzey Kivu eyaletinde yerlerinden edilmiş kişilere yönelik iki kampa düzenlenen saldırılarda aralarında çocukların da bulunduğu en az 12 kişi...

DÜNYA

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nin kuzeybatısındaki Equateur eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı selde en az 10 kişi öldü.

DÜNYA

Kongo'da 5 bölgede M çiçeği (mpox) vakasının tespit edilmesinin ardından, ülke genelinde salgın ilan edildi.

DÜNYA

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde en az 14 askerin kolera nedeniyle hayatını kaybettiği ve Haut-Katanga eyaletinde ise salgından 500 askerin etkilendiği bildirildi.

DÜNYA

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde milislerin saldırısı sonucu 11 sivil hayatını kaybetti.

DÜNYA

Yoğun yağışların etkili olduğu Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde, su seviyesinin yükselmesi sonucu bazı bölgeler sular altında kaldı.

DÜNYA

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde etkili olan şiddetli yağış, sel ve toprak kaymaları nedeniyle 60 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin Bukavu kentinde meydana gelen toprak kaymalarında en az 15 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) ve Kongo Demokratik Cumhuriyeti (KDC), ülkedeki Barış Gücü'nün çekilmesine ilişkin anlaşma imzaladı.

DÜNYA

Kongo'da stadyumda askeri personel seçmeleri sırasında çıkan izdiham sonucu 37 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

DÜNYA

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin doğusundaki Beni şehrinde düzenlenen saldırıda 13 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde (KDC) bir grup çocuğun oynarken bulduğu bombanın patlaması sonucu 15 kişi hayatını kaybetti.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu