• USD 32,22
  • EUR 35,06
  • ALTIN 2.530,13
  • BİST100 10.762
  • BTC 66.850

kumbara Haberleri

kumbara haberleri ve güncel kumbara gelişmeleri, kumbara ile ilgili tüm video, kumbara fotoğrafları ve kumbara haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Şanlıurfa'da, "Minik Yürekler Umutları Yeşertiyor" kampanyasına destek veren çocuklar, ihtiyaç sahiplerine umut olmak için kumbaralarını Umut Kervanı'na bağışladı.

GÜNCEL

Bursa'da küçük çocuklar, kumbaralarını ve biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'deki kardeşlerine ulaştırılmak üzere Umut Kervanı Derneği'ne teslim ettiler.

GÜNCEL

Adana'da kreş öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'de siyonist işgal çetesinin vahşeti altında bombardımana ve açlığa maruz kalan çocuklara ulaştırmak üzere...

Filistin

Cizre'de yaşayan 10 yaşındaki Elanur Bayram, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını Gazze’ye ulaştırılması için Umut Kervanı aracılığıyla bağışladı.

Filistin

Gaziantep'te Yarım Elma Oyun Evi'nde eğitim gören 4-6 yaş arasındaki minik çocuklar, biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'deki akranlarına bağışladı.

Yaşam

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde bazı çocuklar, biriktirdikleri kumbaralarını Gazze'deki çocuklara ulaştırmak üzere Umut Kervanına bağışladı.

Filistin

Şanlıurfalı çocuklar, siyonist işgalcilerin soykırımı altında olan Müslüman Gazze halkına destek amaçlı kumbaralarında biriktirdikleri paraları Umut Kervanı'na bağışladı.

GÜNCEL

Mardin'in Midyat ilçesindeki kadınlar, HÜDA PAR Midyat Kadın Kolları'nın Gazze halkıyla dayanışma adına yaptıkları program çerçevesinde, Filistin'e ulaştırılmak üzere ziynet...

GÜNCEL

Adana'da küçük çocuklar biriktirdikleri harçlık ve kumbaralarını Gazze'deki kardeşlerine ulaştırılmak üzere Umut Kervanı Vakfı'na teslim ettiler.

GÜNCEL

Bitlis'te kız çocukları, abluka altındaki Gazze için kumbaraya biriktirdikleri harçlıklarını Umut Kervanı Vakfı'na bağışladılar.

Filistin

Siyonist işgal rejiminin saldırısı altındaki Gazze için destek kampanyaları sürüyor. Van'daki yardım çalışmalrına duyarsız kalmayan çocuklar da Umut Kervanı'na gelerek...

Filistin

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde duyarlı anneler, siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarında büyük hasar gören Gazze'ye ulaştırılmak üzere aralarında topladıkları para...

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu