• USD 32,21
  • EUR 35,09
  • ALTIN 2.527,01
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.798

Mardin Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Mardin Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel Mardin Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, Mardin Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Mardin Büyükşehir Belediyesi fotoğrafları ve Mardin Büyükşehir Belediyesi haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Mardin Büyükşehir Belediyesinin üretimini yaptığı parke ve bordür taşlarını şehir genelinde vatandaşların hizmetinde kullanıyor.

GÜNCEL

Mardin Artuklu Üniversitesinde devam eden final Sınavları boyunca her gün saat 17.00'da kampüste bulunan Mardin Artuklu Üniversitesi Kütüphanesi yanında Mardin...

GÜNCEL

Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, üniversiteye hazırlanan öğrencilere kaynak kitap ve kurs desteğinde bulunuyor.

GÜNCEL

Mardin Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları başladı.

GÜNCEL

Mardin'in Midyat ilçesinde gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında ilçenin merkez ve kırsal 72 mahallenin muhtarları sorunlarını ilgili kurum temsilcilerine aktardı.

GÜNCEL

Mardin Büyükşehir Belediyesinin kent genelindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek ulaştırmak üzere hayata geçirdiği "Aşevi Projesi" tamamlanarak hizmete başladı.

GÜNCEL

Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, "Kelimeler Bize Ne Söyler?" adlı bilgi yarışması düzenledi.

GÜNCEL

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez Artuklu ilçesinde yaşanan araç trafiğini rahatlatmak için başlatılan Türkmen Vadisi Alternatif Çevre Yolu'nda ilk asfalt...

MARDİN

Mardin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ile Ulaştırma Kooperatifleri, akaryakıt fiyatlarındaki artışı gerekçe göstererek toplu ulaşıma yeni bir zam yaptı.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu