• USD 32,29
  • EUR 34,84
  • ALTIN 2.441,14
  • BİST100 10.269
  • BTC 63.032

metro Haberleri

metro haberleri ve güncel metro gelişmeleri, metro ile ilgili tüm video, metro fotoğrafları ve metro haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Bursa'da aniden bastıran yağmur nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise otobüs ve metro duraklarına sığındı.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro hatlarının bugün ücretsiz olacağını söyledi.

Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan dolayısıyla Ankara, İstanbul ve İzmir'de Bakanlığın işlettiği metro hatlarının ücretsiz olacağını söyledi.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, en önemli metro hatlarından olan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'nda açıldığı günden...

Seçim 2024

HÜDA PAR Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Salih Demir, Adana yerelindeki sorun ve sıkıntılara ilişkin projelerini halka sundu.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, "Projemizi...

GÜNCEL

İstanbul Ümraniye'de metro çalışması sırasında meydana çöken binayla ilgili konuşan çevre sakinleri, ihmallerin olduğunu ileri sürdü.

DÜNYA

ABD'de iki metro treninin çarpışması sonucu en az 24 kişi yaralandı.

DÜNYA

Japonya'nın başkenti Tokyo'daki Akihabara tren istasyonunda yapılan bıçaklı saldırıda, 4 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Yeryüzü Doktorları, hastanelerin hizmet dışı kaldığı Gazze'de yaşananlara Yenikapı metro istasyonunda açtığı "Gazze'nin Yarası Derin" isimli sergi ile dikkat çekiyor.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu