• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 67.100

mevlid kandili Haberleri

mevlid kandili haberleri ve güncel mevlid kandili gelişmeleri, mevlid kandili ile ilgili tüm video, mevlid kandili fotoğrafları ve mevlid kandili haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Mevlid Kandili münasebetiyle Nezihe Gül Camii önünde düzenlenen programı, yoğun katılımla gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Pakistan'da bir camide "Mevlid Kandili" için toplanan cemaate yönelik gerçekleştirilen saldırıyı tel'in etti.

DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan’daki saldırıya ilişkin, "Bu kutsal günde bir ibadet yerini hedef alan bu hain saldırıyı lanetliyoruz." açıklamasını yaptı.

GÜNCEL

​​​​​​​İstanbul Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlid Kandili programı, Kur'an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Nebi'nin okunması, kaside ve dualarla ihya edildi.

Gündem

Hazreti Muhammed'in veladet yıldönümü dolasıyla idrak edilen Mevlid Kandili'nde Müslümanlar camilere akın etti.

GÜNCEL

Tüm yurtta olduğu gibi Batman'da da düzenlenen Mevlid Kandili dualarla idrak edildi. Camilere akın eden vatandaşlar namaz kıldı, dua etti;...

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazreti Peygamber'in veladetinin vuku bulduğu bu rahmet gecesinin tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti.

GÜNCEL

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Hazreti Peygamber'in veladet yıldönümünün, onun getirdiği mesajı ve sünnetini daha iyi anlamaya ve yaşamaya...

GÜNCEL

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Mevlid kandili ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Yaşam

Umut Kervanı Batman'da, Mevlid Kandili dolayısıyla kentteki 750 yetim, ihtiyaç sahibi ve depremzede aileye gıda yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

Gündem

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnafın Peygamberimizin ticaret ahlakıyla...

Siyaset

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, "Mevlid Kandili" münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, tüm Müslümanların kandilini tebrik etti.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu