• USD 32,27
  • EUR 34,68
  • ALTIN 2.404,88
  • BİST100 10.337
  • BTC 62.616

Milli eğitim bakanlığı Haberleri

milli eğitim bakanlığı haberleri ve güncel milli eğitim bakanlığı gelişmeleri, milli eğitim bakanlığı ile ilgili tüm video, milli eğitim bakanlığı fotoğrafları ve milli eğitim bakanlığı haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığınca, 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin atama takvimi ile branş bazında kontenjan dağılımları açıklandı.

EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığınca ortaokul ve liselerde yapılacak 2. dönem 2. yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı.   

EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Öğretmen Atamasına İlişkin Kılavuz yayımlandı.   

EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adıyla açıklanan yeni müfredat taslağına ilişkin değerlendirmelerde bulunan İDEV Başkanı Muhammed Şakir,...

EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Kuluçka ve İnovasyon Merkezi (ETKİM) ve Teknopark İstanbul'un ortak girişimcilik programı "Educube" için başvurular başladı.

EĞİTİM

2023-2024 eğitim öğretim yılındaki ikinci ara tatil 5 Nisan Cuma günü başladı. Okullar yarın açılıyor.

EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığı halk eğitimi merkezlerinde son 6 ayda açılan 354 bin 72 kurstan toplam 6 milyon 81 bin 680...

EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci, pazartesi günü ders başı yapacak.

EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığınca, evde aile ile geçirilen zamanın niteliğinin artırılması, çocuklara zenginleştirilmiş bir çevre sunulması amacıyla okul öncesi eğitim, ilkokul...

EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığınca, 26-27 Mart'ta yapılan ülke geneli ortak sınavların soru ve cevapları yayımlandı.   

EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından, deprem bölgesindeki 5 ilde özel okullarda 23 bin 104 öğrenciye eğitim öğretim desteği sunuldu.

EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığı, okul öncesi dönemden itibaren çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla öykü türünde materyaller geliştirerek "365 Gün Öykü" platformu...

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu