• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100
  • BTC 66.999

Muş Haberleri

Muş haberleri ve güncel Muş gelişmeleri, Muş ile ilgili tüm video, Muş fotoğrafları ve Muş haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Muş'un Varto ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada,1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Filistin

Muş Alparslan Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, ABD'de Filistin için dayanışma gösterisi düzenleyen öğrencilere destek vermek için bir araya geldiler.

GÜNCEL

Muş'ta, iki otomobilin çarpıştığı kazada 9 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Muş Valiliği, güvenlik gerekçesiyle toplantı, basın açıklaması ve gösteri yürüyüşlerinin 3 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

Seçim 2024

Muş'ta partisinin belediye başkan adaylarının tercih edilmesi için vatandaşlardan destek talep eden HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Adaylarımız, milletimizin...

GÜNCEL

Muş'ta, pikap ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

GÜNCEL

Muş'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, durdurulan otobüste yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

GÜNCEL

Muş'un Korkut ilçesinde, kontrolden çıkan bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Muş'ta hayvan yüklü tıra trenin çarpması sonucu yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Muş ve Hakkari'de olumsuz hava koşulları nedeniyle 127 yerleşim birimine ulaşım sağlanamıyor.

GÜNCEL

Muş'un Malazgirt ilçesinde etkili olan kar yağışı dolayısıyla 33 köy yolu ulaşıma kapandı. Yolların açılması için çalışma başlatıldı.

GÜNCEL

Havaların soğumasıyla birlikte Muş'ta kış etkisini göstermeye devam ederken, kar nedeniyle kapanan yollarda araçlar mahsur kaldı, çalışmaların ardından mahsur kalan...

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu