• USD 32,21
  • EUR 35,09
  • ALTIN 2.527,01
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.798

operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Tekirdağ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 5 şüpheli yakalandı.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 4 ilde "Piyasaya sahte altın sürmeye çalışan" şahıslara yönelik düzenlenen "Ayar-3" operasyonlarında bir sahte...

GÜNCEL

Bursa merkezli 13 ilde düzenlenen operasyonda uyuşturucu tacirleri yakalandı. Operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu ve para ele geçirildi.

GÜNCEL

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonda 'torbacı' olarak isimlendirilen 14 sokak satıcısı tutuklandı.

GÜNCEL

Ağrı’da yapılan uyuşturucu operasyonunda, 3 kilo 742 gram uyuşturucu ele geçirildi, 5 kişi tutuklandı

GÜNCEL

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Merkez, Silopi, Cizre ve İdil ilçelerinde 58 adrese düzenlenen operasyonlarda, 40 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNCEL

Malatya merkezli; İzmir, Denizli, Antalya, Adana, Mersin, Gaziantep, Diyarbakır olmak üzere 8 ilde kendilerini uzlaştırmacı avukat ve posta memuru olarak...

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK'ye yönelik 22 ilde düzenlenen "Bozdoğan-39" operasyonunda 239 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

GÜNCEL

Şırnak merkez ve 3 ilçesinde PKK mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 40 şüpheli gözaltına alındığı bildirildi.

GÜNCEL

İstanbul'da DAİŞ'e yönelik düzenlenen operasyonda 9 şüpheli gözaltına alınırken, bir şüphelinin arama çalışması sürüyor.

GÜNCEL

Irak'ın kuzeyinde buluna Harkuk bölgesinde 2 PKK mensubunu düzenlenen operasyon ile öldürüldü.

GÜNCEL

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, kentte düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 28 şüphelinin gözaltına alındığını, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildiğini duyurdu.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu