• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.700

Orman yangını Haberleri

orman yangını haberleri ve güncel orman yangını gelişmeleri, orman yangını ile ilgili tüm video, orman yangını fotoğrafları ve orman yangını haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Bingöl’ün Genç ilçesi istikametinde kırsalda çıkan yangın büyüyor. Kısa sürede büyüyen yangın Güveçli, Ormanardı bölgesinde yayılıp İçmeler Bölgesi'ne kadar uzandı.

ADIYAMAN

Adıyaman’ın Gerger ilçesinde dün akşam saatlerinde çıkan orman yangını, 30 hektarlık bir alanı kül etti. Yangının, yüksek gerilim hattından kaynaklandığı...

GÜNCEL

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde Karakavak Mahallesi yakınında ormanlık alanda çıkan yangına, ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

GÜNCEL

Hatay’ın Antakya ilçesinde Tahtaköprü Mahallesi’nde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.

GÜNCEL

Antalya’nın Kaş ilçesinde Asas Dağı’nda orman yangını çıktı. Yangının çıkış sebebi henüz bilinmiyor. Yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

GÜNCEL

Antalya’nın Demre ve Aksu ilçelerinde ormanlık alanda çıkan yangınlar, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde ormanlık ve otluk alanda yangın çıktı. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

GÜNCEL

Bolu’nun Göynük ilçesinde dün akşam yıldırım düşmesiyle başlayan orman yangını, devam ediyor. Yangına, helikopter destekli müdahale sürüyor.

GÜNCEL

İzmir’in Kınık ilçesinde dün çıkan orman yangınının sebebi balya makinesinin alev alması olarak açıklandı. Yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları...

GÜNCEL

Cezayir’de 16 eyalette devam eden orman yangınlarında ölü sayısı 15’e yükseldi. Bin 500 kişi de yangından etkilendikten sonra tahliye edildi.

GÜNCEL

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde ormanlık bir alanda bugün öğle saatlerinde yangın çıktı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın büyümeden kontrol altına alındı. Ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale etti. Yangının çıkış...

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu