• USD 32,21
  • EUR 35,24
  • ALTIN 2.473,29
  • BİST100 10.159
  • BTC 65.199

sınav Haberleri

sınav haberleri ve güncel sınav gelişmeleri, sınav ile ilgili tüm video, sınav fotoğrafları ve sınav haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Battalgazi Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla 18-24 Mayıs tarihleri...

EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) 3 milyon 36 bin 945 aday başvurdu.

EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilecek olan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvurularının başlandığı belirtildi.

EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığınca ortaokul ve liselerde yapılacak 2. dönem 2. yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı.   

EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Gelir İdaresi Başkanlığı Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı'nın 4 Mayıs Cumartesi, İş Sağlığı...

EĞİTİM

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-EKPSS) temel soru kitapçıkları ile cevap anahtarının yüzde 10'u internet sitesinde erişime açıldı.

EĞİTİM

Batman Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 5'inci sınıflara kayıt kabul sınavının 5 Mayıs Pazar günü gerçekleşeceği bildirildi.

EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 24 Mart'ta gerçekleştirilen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS/1) sonuçları açıklandı.

EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM), 2024 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2024-ALES/1) yapıldı.

EĞİTİM

ÖSYM tarafından bugün gerçekleştirilen ALES maratonu saat 10.00 itibariyle başladı.

GÜNCEL

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde (TOGÜ) ara sınavlar, dün meydana gelen deprem nedeniyle ertelendi.

EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2023 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'na (2023-YDUS 2. Dönem) ilişkin ek...

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu