• USD 32,21
  • EUR 35,07
  • ALTIN 2.525,49
  • BİST100 10.741
  • BTC 66.685

Tarım Haberleri

Tarım haberleri ve güncel Tarım gelişmeleri, Tarım ile ilgili tüm video, Tarım fotoğrafları ve Tarım haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

​Mardin Ovası'ndaki çiftçiler, bu sene yeteri kadar yağmurun yağmasıyla Güneydoğu'nun büyük geçim kaynağı arasında yer alan mahsullerden yüksek verim beklediklerini...

EKONOMİ

Tarımda kullanılan gübrelere ilişkin dağıtıcılık, lisans ve tescil belgelerinin geçerlilik süreleri belirlenerek Resmi Gazete'de yayımlandı.

GÜNCEL

Adana Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ahencan Tayakısı, Yağmurların yeterli miktarda yağmaması durumunda ekili ürünlerin rekoltesinde düşüş yaşanabileceği uyarısında bulunarak, tarım...

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, canlı hayvan ithalatını artık özel sektörün değil devletin yapacağını açıkladı.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarım sektöründe yenilenebilir enerji kullanımının yaygınlaştırılması için sağlanan destekleri değerlendirdi.

EKONOMİ

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ illerinde yağlık ayçiçeği için ton başına ödenen destek miktarının 1500 TL'ye yükseldiği belirtildi.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

EKONOMİ

İlçede yetiştirilen domatesler özellikle Almanya, Fransa gibi birçok ülkeye ihraç ediliyor.

EKONOMİ

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nin (Tarım Kredi) 'KoopBakkal' projesi ile bu yıl 4 bin satış noktasının faaliyete geçeceği belirtiliyor.

TARIM

Tarım ve Orman Bakanlığı, 6 Şubat’taki depremlerden zarar gören sulama altyapılarını onararak tarımsal üretimi ayağa kaldırıyor.

TARIM

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 yılından itibaren uygulamaya koyacağı tarımsal üretim planlamasını Adana’daki üreticilere anlattı.

TARIM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 96 milyon 144 bin lira tutarındaki tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu....

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu