• USD 32,20
  • EUR 35,02
  • ALTIN 2.522,55
  • BİST100 10.723
  • BTC 67.299

tarsus Haberleri

tarsus haberleri ve güncel tarsus gelişmeleri, tarsus ile ilgili tüm video, tarsus fotoğrafları ve tarsus haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


Yaşam

HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış beraberindeki heyetle birlikte, Tarsus Müftülüğü tarafından Kur'an kursları yararına düzenlenen kermesi ziyaret etti.

GÜNCEL

Tarsus ilçesinde jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan şüphelilerden 3'ü tutuklandı.

GÜNCEL

Mersin'in Tarsus ilçesinde panelvanın elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Filistin

Mersin'de, Gazze'de şehid olan İsmail Heniyye'nin çocukları, torunları ve Filistinli şehidler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

GÜNCEL

Ramazan ayının son Cuma gününün "Dünya Kudüs Günü" olması münasebetiyle Peygamber Sevdalıları Vakfı ile Özgür Kudüs Platformu tarafından Tarsus'ta düzenlenen...

Seçim 2024

Mersin'in Tarsus ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Tarsus Belediye Başkan adayı Servet Aslan, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Seçim 2024

HÜDA PAR Tarsus Belediye Başkan adayı Servet Aslan, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunarak yerel seçimler için destek istedi.

Seçim 2024

HÜDA PAR Tarsus Belediye Başkan adayı Servet Aslan, seçim çalışmaları kapsamında partililerle birlikte kalabalık bir şekilde Fevzi Çakmak, Tozkoparan ve...

Siyaset

HÜDA PAR Tarsus Belediye Başkan adayı Servet Aslan, seçim çalışmaları kapsamında partilileri ile birlikte, Barbaros, Girne ve Bahçe Mahallesi'nde esnafları...

Siyaset

HÜDA PAR Tarsus Belediye Başkan adayı Servet Aslan, seçim çalışmaları kapsamında Şehitishak, Anıt, Mithatpaşa ve Gazipaşa mahallelerinde esnafı ziyaret etti.

Filistin

Yetimler Vakfı, Umut Kervanı, İHO Ebrar ve Yetim Eli'nden oluşan 4 kardeş kuruluşu, Gazze'deki kardeşlerine destek için Tarsus'ta bir günlük...

Filistin

Mersin Tarsus'ta küçük bir kız çocuğu, kumbarasını Umut Kervanı Vakfı aracılığıyla Gazze’deki kardeşlerine destek amacıyla bağışladı.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu