• USD 32,29
  • EUR 34,97
  • ALTIN 2.446,17
  • BİST100 10.173
  • BTC 61.553

Tuncay Akkoyun Haberleri

Tuncay Akkoyun haberleri ve güncel Tuncay Akkoyun gelişmeleri, Tuncay Akkoyun ile ilgili tüm video, Tuncay Akkoyun fotoğrafları ve Tuncay Akkoyun haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


Seçim 2024

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, il genelinde vatandaşların huzur içerisinde oyunu kullanmak üzere üst düzey güvenlik tedbirlerinin alındığını belirtti.

GÜNCEL

Artuklu İlçesi 13 Mart Mahallesinde 6 bin 230 metrekare alan üzerine inşa edilen Valilik Parkı, bugün itibariyle vatandaşların hizmetine açıldı.

GÜNCEL

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Midyat ilçesini ziyaret etti.

GÜNCEL

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Millî Eğitim Bakanlığı öncülüğünde yürütülen Mardin Öğretmen Akademileri açılış programına katıldı.

Gündem

Ramazan-ı Şerif ayının müjdecisi olan Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Berat Gecesi'nde Kur'ân-ı Kerim'in öğretilerine...

GÜNCEL

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Artuklu ilçesine bağlı kırsal Eroğlu, Yüce, Sultanköy, Yayla ve Özlüce Mahalleleri muhtarları ve sakinleriyle buluştu.

GÜNCEL

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, kurum ziyaretleri kapsamında Mardin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü (AFAD) ziyaret etti.

GÜNCEL

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Artuklu İlçesinde taksi ve minibüs durağında esnaf ziyareti yaptıktan sonra hastanede incelemelerde bulundu.

GÜNCEL

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, kurum ziyaretleri kapsamında Mardin İl Müftülüğüne ziyarette bulundu.

GÜNCEL

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazeteci ve basın cemiyetlerinin yöneticileri...

GÜNCEL

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Mardin'in daha huzurlu ve güvenli bir kent olabilmesi için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

GÜNCEL

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde özel gereksinimli vatandaşlarımız ile bir araya geldi.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu