• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 66.900

Ukrayna Haberleri

Ukrayna haberleri ve güncel Ukrayna gelişmeleri, Ukrayna ile ilgili tüm video, Ukrayna fotoğrafları ve Ukrayna haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, cezaevindeki bazı mahkumların gönüllü olarak sözleşmeli şekilde askere alınmasını sağlayacak yasayı imzaladı.

DÜNYA

Ukrayna, Rusya'nın yoğun saldırılarının ardından Harkov bölgesindeki bazı birliklerini geri çektiğini duyurdu.

DÜNYA

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Ukrayna'ya mevcut yardım paketlerine ek olarak 2 milyar dolarlık askeri finansman sağlanacağını duyurdu.

DÜNYA

Ukrayna’nın Rusya’nın Belgorod kentine gerçekleştirdiği hava saldırısının ardından 10 katlı bir binanın çökmesi sonucu 20 kişi yaralandı.

DÜNYA

Ukrayna'nın Rusya’nın ilhak ettiği Luhansk kentindeki bir petrol deposuna düzenlendiği saldırıda 3 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus ordusunun, Ukrayna'nın Harkiv bölgesine yeni saldırı dalgası başlattığını duyurdu.

DÜNYA

Ukrayna istihbaratının suikast düzenleyeceği şüphesiyle Devlet Güvenlik Dairesi'nde görevli 2 kişiyi tutuklamasının ardından Vladimir Zelenskiy, Ukrayna Devlet Güvenlik Dairesi Başkanı’nı...

DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, doğu cephesinde inisiyatifin Rus ordusunda olduğunu belirterek, "Şu anda orada inisiyatif onlarda. Bu bir sır...

DÜNYA

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelensky, ülkede sıkıyönetim ve genel seferberliğin 90 gün daha uzatılmasına ilişkin yasayı imzaladı.

DÜNYA

Belgorod Bölge Valisi Vyacheslav Gladkov saldırısında 8 kişinin yaralandığını açıkladı.

DÜNYA

Ukrayna parlamentosu, cezaevindeki mahkumların orduya alınmasını öngören yasa tasarısını kabul etti.

DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Donetsk bölgesinde Rusya’ya ait Su-25 tipi saldırı uçağını düşürdüklerini açıkladı.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu