• USD 32,21
  • EUR 35,01
  • ALTIN 2.521,23
  • BİST100 10.740
  • BTC 68.821

uyuşturucu madde Haberleri

uyuşturucu madde haberleri ve güncel uyuşturucu madde gelişmeleri, uyuşturucu madde ile ilgili tüm video, uyuşturucu madde fotoğrafları ve uyuşturucu madde haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından Lice ilçesi kırsalına ve Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi bahçesine uyuşturucu hap getirecek şahıslara yönelik gerçekleştirilen...

GÜNCEL

Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir eve operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.

GÜNCEL

Adıyaman il Emniyet Müdürlüğü tarafından şüpheli şahıs sorgulaması sırasında üzerinde tabanca ve uyuşturtucu madde yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GÜNCEL

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamına üzerinde uyuşturucu madde bulunduran üç kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

GÜNCEL

Şanlıurfa merkez ve Suruç ilçesinde gerçekleştirilen eş zamanlı uyuşturucu operasyonlarında 9 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNCEL

Şanlıurfa'da kontrol noktasında yapılan aramalarda 1 kilo 281 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 8 şüpheli de gözaltına alındı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda "dur" ihtarına uymayarak kaçan araçta uyuşturucu madde ele geçirildi.

GÜNCEL

Şanlıurfa'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 4 şüpheli de gözaltına alındı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonda 171 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu