• USD 32,26
  • EUR 34,84
  • ALTIN 2.430,44
  • BİST100 10.085
  • BTC 61.750

yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


DÜNYA

Kanada'nın Batı Kanada bölgesinde etkili olan yangın 10 hektarlık alana yayılırken bölgede tahliye ve söndürme çalışmaları devam ediyor.

GÜNCEL

Başakşehir'de mobilya atölyesinde gece saatlerinde çıkan yangın, kontrol altına alındı.

GÜNCEL

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde evde çıkan yangında ağır yaralanan 9 yaşındaki kız çocuğu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Adıyaman'da bir evde çıkan yangında 4 kişi dumandan etkilendi.

DÜNYA

Polonya’nın başkenti Varşova'da bulunan bir AVM'de çıkan yangının yayılması sonucu yaklaşık bin 400 dükkan kullanılamaz hale geldi.

DÜNYA

Tayland'da bir kimya fabrikasında meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Hatay'ın Defne ilçesinde seyir halindeki ambulansta yangın çıktı.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Yangın Yönetim Merkezi'nde düzenlenen 2024 Yılı Orman Yangınlarıyla Mücadele...

GÜNCEL

Merkez Yeşilyurt ilçesindeki konteyner kentte bulunan bir konteynerde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, yangın nedeniyle maddi hasar...

GÜNCEL

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir iplik fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

GÜNCEL

Ankara-Niğde kara yolunda bariyerlere çarpan otomobildeki 6 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Amasya'da bulunan tarihi konakta çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı. İtfaiye ekipleri, yangını güçlükle söndürüldü.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu