• USD 32,28
  • EUR 34,90
  • ALTIN 2.435,28
  • BİST100 10.168
  • BTC 61.970

yol çalışması Haberleri

yol çalışması haberleri ve güncel yol çalışması gelişmeleri, yol çalışması ile ilgili tüm video, yol çalışması fotoğrafları ve yol çalışması haberleri Ergani Gazetesi sitemizde


Gündem

Batman'da altyapı çalışmaları sonrası yeni yol çalışmasının yarıda bırakılması vatandaşı mağdur edip hayatı adeta felç ederken, kazılar yüzünden sokaktan geçilemiyor.

GÜNCEL

 Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapalı olan köy ve mezra yollarını açma çalışmaları devam ediyor.

GÜNCEL

İlçede üstyapı çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi, Elmasuyu Mahallesi’nde bozulan yollarda bakım, onarım ve yama çalışması gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yolların kış gelmesiyle birlikte çamur deryasına dönmesi halkı mağdur ediyor.

GÜNCEL

Battalgazi Belediyesi, bozulan yollarda bakım ve onarım yaparım yaparken, stabilize çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Yenice Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarının yanında 4...

GÜNCEL

Kent merkezinin farklı noktalarında yaya ve araç ulaşımı için çalışmalarını sürdüren Adıyaman Belediyesi, Petrol Caddesi Türmüz yolunda yol genişletme ve...

GÜNCEL

Siirt-Kurtalan-Batman yolunda gerçekleştirilen yol çalışması nedeniyle yüzlerce araç uzun kuyruk oluşturdu.

GÜNCEL

Mardin’de kurumların altyapı çalışması nedeniyle 2’nci Cadde/Yeni Yol Caddesi ulaşıma kapatılacak.

Röportaj

Türkiye'nin nüfus bakımından en kalabalık şehri olan ve yaklaşık 5 milyon aracın trafiğe kayıtlı bulunduğu İstanbul'da ne trafikte ne de...

GÜNCEL

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'un talimatları doğrultusunda, 4 yıldır yapılamayan Cevizpınar yolunda çalışmalar bugün itibari ile başlatıldı.

GÜNCEL

Bozova Belediyesi kırsal mahallelerde bozuk yol bırakmamak amacıyla deforme olmuş yolları sathi asfalt kaplama ile yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNCEL

Battalgazi Belediyesi Hatunsuyu Mahallesi’nde 5 kilometrelik sıcak asfalt serimi yaparken 10 kilometrelik yolda da bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.

Ergani Nöbetçi Eczaneleri
Ergani nöbetçi eczaneleri
Ergani Hava durumu
Ergani hava durumu