Eğitim-Öğretim faaliyetinin başlamasına sayılı günler kala bölgede çalışmalarını hızlandıran İHO-EBRAR, Diyarbakırlı öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak üzere yardım paketleri hazırladı.

İçerisinde okul çantasından etkinlik malzemelerine kadar eğitim süresince ihtiyaç duyulabilecek tüm kategorilerde kırtasiye ürünlerini bir paket halinde hazırlayan İHO-EBRAR, yetim ve mağdur öğrencilere ulaştırmaya başladı.

Batman'da ihtiyaç sahiplerine giyim ve ayakkabı yardımı yapıldı Batman'da ihtiyaç sahiplerine giyim ve ayakkabı yardımı yapıldı

Diyarbakır Bölgesinde yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Uluslararası Yardım Organizasyonu İHO-EBRAR Diyarbakır Temsilcisi Mehmet Ekin, şunları söyledi:

"Uluslararası Yardım Organizasyonu İHO-EBRAR olarak 2023-2024 Eğitim öğretim yılında kırtasiye yardımı için Türkiye'nin deprem bölgesindeyiz. Hayırseverlerimizin katkılarıyla yetim ve mağdur çocuklarımıza kırtasiye yardımı yapıyoruz. Kırtasiye yardımı olarak; çanta, defterler, boyalar, kalemler, silgi açacak gibi bir öğrenciye lazım olacak ne varsa çantalarımızın içinde mevcuttur. Kız ve erkek olmak üzere gruplandırdık, şu an çocuklarımıza dağıtıyoruz. Allah-u Teala hayır sahiplerinden razı olsun." (İLKHA) 

Kaynak: ilkha